Tervetuloa tavallisen elämän pariin!

Kirjoitan ihan tavallisesta elämästä tavallisesta maalaismaisemasta. Tässä blogissa ei ole mitään ylellisyyttä eikä tämä edes yritä olla mitenkään erikoinen :) Silti toivon, että joku kommentoi ja tuo julki omia ajatuksiaan.

torstai 28. huhtikuuta 2011

Uintia

Viime viikkojen aikana olen käynyt useamman kerran uimassa paikallisessa uimahallissa ja niinpä torstai-illan päätteeksi lähdin taas ja mukaan sain koko paikalla olevan  perheen=yhteensä kolme.  Olipa mukava uida 1000 m, mikä onkin periaatteessa ennätykseni.  Eli ennätys viimeaikaisissa uinneissani!  Lisäksi vesiliikunnan tuottama ilo on niin mahtava ja on hyödynnettävä pienen paikkakunnan ihme: oma uimahalli!  Viimeisen tunnin uimme vain me kolme: aika ylellistä olla uimahallissa eikä ole muita kuin oma perhe.

Olen joutunut kehittämään uusia liikuntamuotoja, koska talvella menetin uskollisen lenkkikaverini. Lähes 14 vuotta lenkille kuin lenkille lähti säässä kuin säässä aina yhtä iloisena Suomen pystykorva.  Joskus koiran tapoihin kyllästyin lenkin aikana, kun se olisi halunnut tutkia kaikki mahdolliset tolpat hajuineen.  Monesti ajattelen ottavani koiran mukaan, mutta häkki on typötyhjä. Ressua kaipaamme!

Uutta koiraa en tässä vaiheessa halua, vaikka kuinka ihana onkin.  Sitä paitsi tuolta pohjoisesta aina silloin tällöin tulee sellainen "lyhytjalkainen", mahdottoman älykäs, itsepäinen Remus-herra, joka onneksi jaksaa lähteä lenkille.  Itsepäisyys täytyy vaan  useimmiten kitkeä alkumatkasta pois, niin sitten luistaa vauhdilla loppulenkki:)

4 kommenttia:

  1. Mielenkiinnolla luen blogiasi. Pakko kommentoida tätä, koska minullakin on aikoinaan ollut Ressu -niminen koira, mutta se oli sekarotuinen. Nyt on kotona Onni-käppänä =)

    VastaaPoista
  2. En ole ollut varsinainen koiraihminen, mutta pakko tunnustaa, että eläimiin kiintyy. Pystykoira oli niin ihana ja aina valmis lenkille. Nyt tytöllä on dandie-terrieri, ja tämä koira on aivan käsittämättömän iisas ja osaa olla myös ovela ja varsin jääräpää. Koira on vain lomien aikaan meillä, mutta silti se tuntuu tärkeältä.

    VastaaPoista
  3. Jahas, uusi rotu on kehitetty: "Pystykoira" :D

    Ihana kuva Ressusta, niin iloinen!

    VastaaPoista
  4. Kirjoitusvirheitä löytyy :)

    VastaaPoista